Avís Legal

TITULAR

Les dades del titular d’aquest Lloc Web són:

WASHNET FACTORY, S.L

NIF: B-67581017

Direcció: Carrer Escultor Llimona, 9, 08328 Alella (Barcelona)

Tel: +34 935 403 781

Email: info@washnet.es

Inscripció Registral: Inscrita en el Registroe Mercantil de Barcelona, Fulla B-547679, Foli 199 Tomo 47.296.

1.- CONDICIONS GENERALS D’ÚS

 • La utilització d’aquest Lloc Web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves d’aquest Avís Legal en el mateix moment en què l’usuari accedeixi al Web. Per tant, l’usuari ha de llegir amb detall aquest Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la Web, tenint en compte que aquest pot patir modificacions.
 • La navegació i la utilització d’aquest Lloc Web té caràcter gratuït, sense requerir subscripció o registre previ.
 • WASHNET FACTORY, S.L. es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una utilització correcta del Lloc Web, us recomanem que visiteu periòdicament aquesta secció.

2.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2021, WASHNET FACTORY, S.L. Tots els drets reservats.

 • Aquest Lloc Web i els continguts inclosos: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat del titular o de tercers que n’han autoritzat l’ús al titular i queda expressament prohibida l’explotació sense l’autorització del titular.
 • L’accés a aquest Lloc Web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.
 • El titular es reserva el dret de modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest Lloc Web, en qualsevol moment i sense avís previ.
 • Aquelles persones que vulguin establir un link o hiperenllaç entre la seva pàgina Web i aquest Lloc Web hauran de demanar l’autorització expressa i per escrit del titular, sense que això impliqui una relació entre aquesta i el titular de la pàgina on s’estableixi el link, ni l’aprovació o acceptació per part de la titular dels seus continguts o serveis. Es prohibeixen expressament enllaços profunds a altres pàgines (deep link), el seu emmarcat (framing) així com qualsevol altre no autoritzat.

 3.- USOS PROHIBITS

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent-hi tot tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà de les obres abans referides, creacions i signes distintius sense autorització prèvia i expressa dels titulars respectius . L’incompliment d’aquesta prohibició pot constituir infracció sancionable per la legislació vigent.

4.- LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

 • El titular es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense avís previ, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
 • El titular no garanteix l’accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informació continguts al Lloc Web, que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies fora del seu control i/o siguin conseqüència de la actuació dolosa o culpable de lusuari.
 • La informació continguda en aquest Lloc Web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, el titular no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la utilització.
 • Aquest Lloc Web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut dels quals, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar al titular. La incorporació d’un enllaç en aquest Lloc Web no es pot considerar una recomanació als usuaris perquè en facin servir, la decisió d’utilitzar-los és responsabilitat d’aquests últims.
 • El titular no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest Lloc Web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys als sistemes informàtics de l’usuari.
 • El titular no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer daquest Lloc Web.

5.- LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i el titular. es regiran per la legislació i jurisdicció espanyola. Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i el titular, se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya).

Text actualitzat al gener de 2022.