Qui som?

Som fabricants de centres de rentat, especialitzats en sistemes d’alta pressió.

WASHNET FACTORY

Estem especialitzats en la fabricació i instal·lació de centres de rentat, a través d’un servei personalitzat i àgil.

Realitzem transformacions a mida en qualsevol centre de rentat, oferint un servei tècnic i manteniment les 24h.

Som una empresa amb més de 35 anys d’experiència en el sector de l’auto rentat en l’àmbit nacional i internacional.

Actualment disposem d’una bona infraestructura amb taller de fabricació propi, fabricant estructures a mida i mòduls prefabricats per a qualsevol ús; mòduls dissenyats per a l’autoservei de bugaderia, servei de rentat de mascotes, oficines, vestuaris amb dutxes de diferents usos, com poden ser per a granges, sales esportives, etc. Ens adaptem a les necessitats de cada client.

GRUPO MOURE

Grupo Moure és un holding fundat el 1996 amb presència en el sector energètic i carwash, entre d’altres. Engloba les empreses Elefante Azul, Autonetoil, Petronet i Washnet Factory.

Opera en B2B y B2C a través d’un model de negoci específic per a cadascuna de les seves marques. Els seus valors s’enfoquen en oferir un servei de qualitat, així com de seguretat i confiança per al consumidor o franquiciat.

A través de la innovació, la qualitat i professionalitat del seu equip Grupo Moure ofereix rendibilitat en totes les seves activitats, aportant valor als seus franquiciats, socis i empleats, generant un vincle estret amb les seves marques.

Encara amb dubtes?

Contacta'ns
sense compromís