Qui
som?

Fabriquem centres de rentatge especialitzats en sistemes d’alta pressió.

WASHNET FACTORY

Estem especialitzats en la fabricació i instal·lació de centres de rentat, mitjançant un servei personalitzat i àgil.

Realitzem transformacions a mida a qualsevol tipus de centre de rentat, oferint servei tècnic i manteniment les 24 hores.

Som una empresa amb més de 35 anys d’experiència al sector de l’autorentat a nivell nacional i internacional.

Fabriquem centres de rentat i estructures a mida, mòduls prefrabricats per a qualsevol ús; mòduls dissenyats per a autoservei de bugaderia, servei de rentat de mascotes, oficines, vestuaris amb dutxes de diferents usos com poden ser per a granges, sales esportives, etc. Ens adaptem a les necessitats de cada client.

GRUPO MOURE

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres. Engloba les empreses Elefante Azul, Autonetoil, Petronet i Washnet Factory.

Operem als mercats B2B i B2C a través d’un model de negoci específic per a cadascuna de les seves marques. Els nostres valors s’enfoquen a oferir un servei d’alta qualitat, així com a seguretat i confiança per al consumidor o franquiciat.

A través de la innovació, la qualitat i professionalitat del seu equip, Grupo Moure ofereix rendibilitat en totes les seves activitats, aportant valor als franquiciats, socis i empleats, i generant un vincle estret amb les seves marques.

Tens dubtes?

Contacta'ns
sense compromís